Website / Webshop

Webshop Vitabon

1024 672 admin

Webshop

In de splinternieuwe webshop van Vitabon shop je plantaardige voedingssupplementen 🌿

De shop is beschikbaar in het Nederlands én in het Duits! Benieuwd naar het eindresultaat? Check it out 👇🏻

Website Yvonne Schreurs

1024 672 admin

Website

BEFORE & AFTTER

Voor Yvonne Schreurs heb ik een nieuwe website mogen ontwerpen waarin haar online leeromgeving gebruikt kan worden en haar nieuwe unieke traject voor therapeuten en praktijkhouders te zien is.

Én wat dus ook mega leuk is, is dat ik een onderdeel ben van het traject! Ik ga de deelnemers helpen met het online zichtbaar worden voor hun potentiële cliënt. Hoe leuk is dit?

Website Mengelers Stomerij & Wasserij

1024 672 admin

Website

Voor Mengelers Stomerij & Wasserij heb ik een nieuw jasje voor hun website mogen ontwerpen waarin hun diensten voor zowel particulier als bedrijven in naar voren komen.

Jack’s Gordijnenstudio Website

1024 672 admin

Website

Vanaf nu online te bewonderen! De nieuwe website van Jack’s Gordijnenstudio – raamdecoratie op maat. Benieuwd naar het eindresultaat?

SKINCARE by ES Webshop

1024 672 admin

Webshop

In de webshop van SKINCARE by ES kunnen de producten van IK Skin Perfection, BLOOOM & Schrammek worden besteld.
Ben jij op zoek naar producten die niet mogen ontbreken in je dagelijkse huidverzorgingsroutine? Of ben je benieuwd naar het eindresultaat? ✨

Bouwkavels Landgoed Looiwinkel

1024 672 admin

Website

In opdracht van Wyckerveste Adviseurs en Aelmans Rentmeesters en Makelaars kantoor heb ik een website gemaakt voor de bouwkavels Landgoed Looiwinkel in Spaubeek. Op zoek naar een bouwkavel in Spaubeek om je droomhuis op te bouwen? De bouwkavels staan nu te koop! 🏡

Jos Lempers

1024 672 admin

Website

Website makeover! Jos Lempers wilde graag een nieuwe website, waar zijn abstracte en lyrisch abstracte schilderijen goed in naar voren zouden komen. Benieuwd naar de makeover van de website?

Huid- & Oedeemtherapie Heuvelland

1024 672 admin

Website

Website makeover! Huid- & Oedeemtherapie Heuvelland wilde graag een totale makeover van een geheel nieuwe huisstijl tot aan de website. Een rustige, professionele maar toch strakke uitstraling. Benieuwd naar het nieuwe jasje van de website?