Website / Webshop

Website Wyckerveste

1024 672 admin

Website

Voor projectontwikkelaar Wyckerveste heb ik een splinternieuwe website mogen maken. De layout is gebaseerd op de slogan ‘Where vision gets built’. De website bevat alle elementen waar Wyckerveste in uitblinkt. Ontwikkelingen, diensten & verhuur. Neem jij een kijkje?

Website Malou’s Hairfashion

1024 672 admin

Website

Als 🍒op de 🍰 ook een website mogen ontwerpen voor Malou’s Hairfashion!

Super leuk als ik alles van A tot Z mag bedenken 🤩

Website Natuurlijk Esther

1024 672 admin

Website

Naast dat ik voor Esther al een tijdje de Social Media beheer, mocht ik nu ook een website voor haar ontwerpen. Super leuk! De lay out van haar Social Media heb ik terug laten komen in het nieuwe design van haar website. Ook haar toffe E-Books en online cursus zijn te koop via de website. Ben jij benieuwd?

Website PMS Bouw

1024 672 admin

Website

Voor aannemer Patrick Caenen van PMS Bouw heb ik zijn allereerste website mogen maken. Na zoveel jaar ervaring werd het tijd voor een eigen website zodat hij online te vinden is. Nieuwbouw, timmerwerk of metselwerk? Dan ben je bij hem aan het juiste adres!

Layout Legecapsules.com

1024 672 admin

Layout Website

Een nieuw jasje kan soms veel doen! Een frisse wind door de webshop van legecapsules.com. Het nieuwe design is vanaf nu te bewonderen.

Webshop Vitabon

1024 672 admin

Webshop

In de splinternieuwe webshop van Vitabon shop je plantaardige voedingssupplementen 🌿

De shop is beschikbaar in het Nederlands én in het Duits! Benieuwd naar het eindresultaat? Check it out 👇🏻

Website Yvonne Schreurs

1024 672 admin

Website

BEFORE & AFTTER

Voor Yvonne Schreurs heb ik een nieuwe website mogen ontwerpen waarin haar online leeromgeving gebruikt kan worden en haar nieuwe unieke traject voor therapeuten en praktijkhouders te zien is.

Én wat dus ook mega leuk is, is dat ik een onderdeel ben van het traject! Ik ga de deelnemers helpen met het online zichtbaar worden voor hun potentiële cliënt. Hoe leuk is dit?

Website Mengelers Stomerij & Wasserij

1024 672 admin

Website

Voor Mengelers Stomerij & Wasserij heb ik een nieuw jasje voor hun website mogen ontwerpen waarin hun diensten voor zowel particulier als bedrijven in naar voren komen.

Jack’s Gordijnenstudio Website

1024 672 admin

Website

Vanaf nu online te bewonderen! De nieuwe website van Jack’s Gordijnenstudio – raamdecoratie op maat. Benieuwd naar het eindresultaat?

SKINCARE by ES Webshop

1024 672 admin

Webshop

In de webshop van SKINCARE by ES kunnen de producten van IK Skin Perfection, BLOOOM & Schrammek worden besteld.
Ben jij op zoek naar producten die niet mogen ontbreken in je dagelijkse huidverzorgingsroutine? Of ben je benieuwd naar het eindresultaat? ✨
  • 1
  • 2